درز انقطاع فاصلهای استاندارد است که مهندسان بین دو ساختمان مجاور در نظر میگیرند. رعایت این فاصله یکی از الزامات قانونی در ساختوساز بوده و نقش حیاتی در ایمنی ساختمانها دارد.
امروزه روشهای مختلف و پیشرفتهای برای بستن درز انقطاع به کار گرفته میشود. شرکت آکام با ارائه خدمات حرفهای، بهترین روشها را بر اساس شرایط سازه و بودجه مورد نظر شما انتخاب و اجرا میکند. حتی با کمترین هزینه میتوان این درز را بهصورت سریع و مؤثر پوشاند.
ویژگی های برتر آکام در بستن درز انقطاع
نیاز به مشاوره دارید؟
اگر نمیتوانید پاسخ سؤال خود را پیدا کنید، همیشه میتوانید با ما تماس بگیرید.
هزینه مقرونبهصرفه
اجرای پروژه با در نظر گرفتن بودجه مشتری و ارائه قیمتهای رقابتی.
اجرای سریع و مطمئن
تحویل پروژه در کوتاهترین زمان ممکن با بالاترین کیفیت.
ضمانت کیفیت
تمامی پروژههای اجرایی شرکت آکام با گارانتی خدمات همراه است.
تخصص و تجربه
بهرهمندی از تیم مهندسان حرفهای با تجربه بالا در اجرای پروژه بستن درز انقطاع.
یکی از دغدغههای اصلی افرادی که در حوزه ساخت و ساز فعالیت دارند؛ کسب اطلاعات بیشتر در خصوص درز انقطاع میباشد. به فاصله دو سازه از یکدیگر درز انقطاع گفته میشود. بر اساس قوانین جدید شهرداری و مهندسی رعایت این فاصله ضروری است. عدم رعایت این فاصله میتواند خطرات جبران ناپذیری را برای سازه در پی داشته باشد. در سازههای ساختمانی آپارتمانی و تجاری نیز این فاصله رعایت میشود. این فاصله در سازههای مختلف بین ۱۰ الی ۳۰ سانتیمتر میباشد. مهندس ناظر سازه فاصله دقیق هر دو سازه از یکدیگر را تعیین خواهد کرد. درز انقطاع یک فاصله عمودی میباشد، که با جلوگیری از آسیب اجرا میشود. هدف نهایی از رعایت این فاصله کاهش خطرات و آسیبهای ناشی از حرکت نسبی سازه میباشد. درز انقطاع نقش موثری در افزایش ایمنی سازه دارد.
برخلاف تمامی باورهای رایج رعایت این فاصله ضروری است؛ زیرا در غیر این صورت سازه مجوز پایان ساخت دریافت نخواهد کرد. عدم ایجاد درز انقطاع میتواند حین وقوع زلزله باعث تحمیل فشار بیشتر بر سازه مجاور شود. تحت چنین شرایطی ساختمان مجاور نیز حرکت نسبی را تجربه خواهد کرد. تنها راه جلوگیری از این مشکل رعایت فاصله مربوط به درز انقطاع در دو سازه ساختمانی میباشد.
در حال حاضر درز انقطاع سازههای ساختمانی مختلف پوشانده میشود. دلایل مختلفی برای پوشاندن این فاصله بین دو سازه وجود دارد. یکی از دلایل اصلی پوشاندن درز انقطاع ایجاد زیبایی بیشتر در ظاهر سازه میباشد. افرادی که به زیبایی ظاهری ساختمان خود اهمیت میدهند؛ همیشه اقدام به پوشاندن درز انقطاع میکنند. معمولا پرندهها، قورباغهها و موشها وارد این فاصله شده و در این محل زندگی میکنند. تحت چنین شرایطی از نظر بهداشتی میتوانید مشکلات مختلفی را تجربه کنید. همچنین احتمال انتقال بیماریهای بین انسان و حیوان افزایش پیدا میکند؛ به همین دلیل پس از اتمام سازه درز انقطاع پوشانده میشود. بستن درز انقطاع مانع از مریضی و بوی بد خواهد شد.
هم اکنون ترجیح بیش از ۸۹ درصد از افراد پوشاندن این فاصله میباشد. درز انقطاع محل زندگی مارمولکها میباشد و عدم پوشاندن این فاصله باعث ازدیاد این حیوان در سازه ساختمانی خواهد شد. در نهایت پس از پوشاندن درز انقطاع با استفاده از خدمات کار در ارتفاع ظاهری زیبا و بینظیر در سازه ایجاد خواهد شد.
بررسی مصالح ساختمانی مصرفی جهت پوشاندن درز انقطاع
بستن درز انقطاع با ورق گالوانیزه
ورقهای گالوانیزه در برابر تغییرات آب و هوایی بیشترین میزان از مقاومت را از خود نشان میدهند و همچنین طول عمر بسیار بالایی دارند. برای بستن این فاصله به کمک ورق گالوانیزه ابتدا محل اجرا اندازهگیری میشود. هزینه نهایی بستن این فاصله به ورق گالوانیزه به تعداد طبقات بستگی دارد. پس از اتمام مراحل ساخت سازه نسبت به پوشاندن این فاصله اقدام نمایید. در غیر این صورت شهرداری مجوز پایان کار را ابطال خواهد کرد؛ زیرا پوشاندن این فاصله به ایجاد ابعاد جدیدی از زیبایی در سازه کمک میکند.
بستن درز انقطاع با یونولیت و سیمان
یونولیت و سیمان یک پوشش مناسب برای پوشاندن مادام العمر درز انقطاع میباشد. این روش از پوشاندن درز انقطاع به دلیل هزینه کمتر مورد توجه قرار گرفته است. همچنین در سایه یونولیت و سیمان میتوانید پروژه پوشاندن درز انقطاع بین دو ساختمان را در کوتاهترین زمان ممکن به اتمام برسانید. هزینه نهایی اجرای این روش بر اساس تعداد طبقات متغیر میباشد.
بستن درز انقطاع با توری
بستن درز انقطاع با توری در یک فاصله زمانی کوتاه مدت امکان پذیر است. در گام اول برای اجرای این روش توری از قسمت بالا تا پایین با پیچ و رولپلاک بسته میشود. در مرحله بعدی به تعدادی لایههای توری اضافه میشود. هدف از اجرای این روش افزایش مقاومت میباشد. تنها با پرداخت هزینهای بسیار کم میتوانید به بهترین شکل ممکن این فاصله را بپوشانید. از نظر ماندگاری و دوام نیز طول عمر گزینهای مناسب به شمار میآید. در سراسر دنیا این روش مورد تایید مهندسان عمران است.
بستن درز انقطاع بین دو ساختمان به دلیل مزایا و ویژگیهای بیشماری که دارد؛ بیشتر از هر زمانی مورد توجه قرار گرفته است. در واقع با پرداخت هزینهای بسیار محدود میتوانید از چنین مزایایی بهره مند شوید. تمامی سازههای مجاور باید درز انقطاع داشته باشند و مالک باید در بازه زمانی مشخصی نسبت به پوشاندن این فاصله اقدام نماید. در غیر این صورت خطرات جدی در انتظار سازه خواهد بود.
این فاصله باید با بهترین متریال پوشانده شود، تا مشکلی به وجود نیاید. در ادامه به بررسی مزایای بستن درز انقطاع اشاره خواهیم کرد.
پوشاندن این فاصله میتواند به ایجاد زیبایی بیشتر در سازه کمک بسیار زیادی کند. تحت چنین شرایطی ظاهر سازه یکپارچه و بدون نقص خواهد بود. در غیر این صورت از نظر ظاهری زیبایی سازه به خطر خواهد افتاد.
بستن این فاصله به کاهش تنش و خسارات مالی در سازههای مجاور کمک بسیار زیادی خواهد کرد. تحت چنین شرایطی میتوانید در خسارات مالی نیز صرفه جویی کنید.
عوامل مختلفی میتوانند به صورت مستقیم و غیر مستقیم باعث جا به جایی سازهها شوند. برای جلوگیری از تماس تصادفی حتما نسبت به پوشاندن این فاصله اقدام نمایید. تحت چنین شرایطی ایمنی را به معنای واقعی برای سازه خود رقم خواهید زد.
بستن درز انقطاع بین دو ساختمان به مدیریت تنشها کمک بسیار زیادی خواهد کرد. به نوعی تنشهای سازه مجاور منتقل نخواهد شد. این اقدام به تقویت سازه کمک بسیار زیادی خواهد کرد.
به منظور جلوگیری از انتشار بیماریهای مختلف باید نسبت به پوشاندن درز انقطاع اقدام نمایید. در این فاصله حیوانات مختلفی زندگی میکنند، که باعث انتقال بیماریهای مختلف میشوند.
برای جلوگیری از ایجاد چنین مشکلی حتما در زمان مناسب نسبت به بستن درز انقطاع اقدام نمایید. تحت چنین شرایطی در معرض بیماریهای مشترک بین انسان و حیوانات قرار نخواهید گرفت.
استفاده از مصالح مناسب برای پوشاندن فاصله بین دو ساختمان میتواند به مقابله با زلزله کمک بسیار زیادی کند. به نوعی این دیوار امنیتی خطرات و خسارات ناشی از زلزله را به حداقل میرساند.
به نوعی بستن این فاصله باعث افزایش میزان انعطاف پذیری سازه خواهد شد. تحت چنین شرایطی از تغییرات ابعادی ناشی از زلزله نیز میتوان جلوگیری نمود.
روند کار کردن با ما به صورت زیر است:
01
فرستادن درخواست خدمات
02
محاسبه هزینه ها
03
بستن قرارداد
برخلاف تمامی باورها با کمترین هزینه میتوانید درز انقطاع بین دو ساختمان را بپوشانید. در حالت کلی برای پوشاندن این فاصله نیازی به پرداخت هزینههای مازاد و گزاف نیست. با پرداخت هزینهای بسیار کم میتوانید مطابق با استانداردهای روز مهندسی این فاصله را بپوشانید. هزینه بستن درز انقطاع به عوامل مختلفی بستگی دارد. در واقع فاکتورهای مختلفی به صورت مستقیم و غیر مستقیم هزینه بستن درز انقطاع ساختمان را تعیین میکنند. از عوامل موثر در قیمت میتوان به متریال انتخابی اشاره کرد. بر اساس مصالح ساختمانی که انتخاب کردهاید؛ هزینه نهایی تعیین خواهد کرد. از دیگر عوامل موثر در قیمت میتوان به تعداد طبقات سازه اشاره کرد. هرچقدر تعداد طبقات سازه بیشتر باشد، باید هزینه بیشتری جهت پوشاندن این فاصله پرداخت نمایید. بر اساس ارتفاع ساختمان هزینههای پرداختی تعیین خواهد شد. در سازههایی با ارتفاع بیشتر از مصالح بیشتری جهت پوشاندن این فاصله استفاده میشود.
بخشی از هزینههای بستن درز انقطاع صرف تکنسینهای نصب خواهد شد. با در نظر گرفتن بودجه بیشتر میتوانید به صورت دقیق و حرفهای نسبت به بستن درز انقطاع بین دو سازه اقدام نمایید.
برای تخمین دقیق هزینههای پرداختی نهایی بهتر است، که با فاکتورهای تعیین کننده قیمت آشنا شوید. از عوامل موثر در قیمت بستن درز انقطاع میتوان به ابعاد، مشخصات و جزئیات سازه اشاره کرد. بر اساس شرایط سازه بهترین مصالح و تکنیک نصب باید انتخاب شود. از دیگر پارامترهای تعیین کننده قیمت میتوان به میزان متریال مصرفی در هر پروژه اشاره نمود.
شرکت آکام با سالها تجربه در اجرای پروژههای ساختمانی، خدمات تخصصی بستن درز انقطاع را با رعایت مقررات شهرداری و استانداردهای زلزله ارائه میدهد.
ما با استفاده از متریالهای باکیفیت و روشهای نوین، ایمنی سازه شما را در برابر زلزله و دیگر عوامل محیطی تضمین میکنیم. برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید.
هنگام بستن درز انقطاع بین دو ساختمان باید به برخی از نکات ضروری و مهم توجه نمایید. تحت چنین شرایطی به صورت حرفهای و دقیق میتوانید فاصله بین دو سازه را بپوشانید.
بر اساس آیین نامههای جدید شهرداری پوشاندن این فاصله امری ضروری و بسیار مهم است. از نکات مهم جهت پوشاندن این فاصله میتوان به انتخاب مصالح مناسب اشاره کرد. هم اکنون از متریال مختلف برای پوشاندن این سازه استفاده میشود. انتخاب مصالح مناسب حرف اول را میزند. پیش از هرگونه جهت نصب و اجرا بهتر است، که با یک مهندس عمران در این زمینه مشورت کنید. تحت چنین شرایطی میتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید. مهندس پس از انجام ارزیابیهای لازم بهترین متریال را جهت بستن فاصله بین دو ساختمان معرفی خواهد کرد.
از دیگر نکات مهم میتوان به نصب دقیق و حرفهای اشاره کرد. در صورتی که هر یک از مراحل نصب به درستی اجرا نشود؛ پوشش ایجاد شده با گذر زمان از بین خواهد رفت. حتما از تکنسینهای مجرب و با سابقه جهت پوشاندن درز انقطاع کمک بگیرید. بودجه نهایی خود را پیش از هرگونه اقدامی تعیین نمایید. تحت چنین شرایطی در مسیر انتخاب متریال مناسب دچار سردرگمی نخواهید شد.
از مصالح استاندارد و مورد تایید شهرداری و مهندسین حتما کمک بگیرید. توجه به این نکات مهم ضروری و الزامی میباشد؛ زیرا تحت چنین شرایطی در یک پروسه زمانی کوتاه مدت موفق به دریافت مجوز پایان کار خواهید شد.
بستن درز انقطاع با فوم پلیاتیلن
فوم پلیاتیلن انعطافپذیری بالایی دارد و به راحتی فضای خالی بین ساختمانها را پر میکند.
بستن درز انقطاع با پروفیلهای فلزی
پروفیلهای فلزی برای سازههای سنگین و صنعتی استفاده میشوند و استحکام بالایی دارند.
بستن درز انقطاع با پنلهای پیشساخته
پنلهای پیشساخته از جنس PVC یا کامپوزیت به صورت آماده نصب میشوند.
بستن درز با استفاده از مواد فومی
این روش از مواد فومی با خاصیت ارتجاعی بالا استفاده میکند.
بستن درز انقطاع با درزگیرهای ضدآب
از درزگیرهای سیلیکونی یا پلییورتان استفاده میشود که خاصیت ضدآب دارند.
بستن درز انقطاع با لاستیکهای درزگیر
استفاده از لاستیکهای مخصوص که بین دو سازه قرار میگیرد و از انتقال لرزش جلوگیری میکند.
درز انقطاع فضای خالی بین دو ساختمان است که برای جلوگیری از انتقال نیروهای زلزله و کاهش خسارات به سازهها اجرا میشود.
هزینه اجرای درز انقطاع به عوامل مختلفی مانند نوع متریال، اندازه درز، و پیچیدگی پروژه بستگی دارد.
بله، استفاده از متریالهای ضدآب و اجرای صحیح میتواند از نفوذ آب و رطوبت در درز انقطاع جلوگیری کند.
آکام یک شرکت خدمات صنعتی متشکل از گردهمایی کارشناسان علوم مهندسی میباشد. در این شرکت تمام کارها با رعایت دقیق دستورالعمل های بین المللی ایمنی و بهداشت انجام می شود.
خدمات ما
دسترسی سریع
با ما تماس بگیرید
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت برای شرکت ارتفاع صنعت ایمن آکام محفوظ می باشد.