جوشکاری در ارتفاع

اگر به دنبال بهترین مجموعه برای پروژه‌ی جوشکاری در ارتفاع هستید، جوشکاری در ارتفاع تیم آکام یک پیشنهاد عالی برای شما است. این مجموعه با برخورداری از بهترین نیروهای متخصص و مجرب در این زمینه در کنار سطح مطلوب ایمنی برای تمامی مراحل پروژه را در بالاترین کیفیت انجام خواهد داد.

شما می‌توانید با معقول‌ترین قیمت، بالاترین ایمنی و سریع‌ترین زمان ممکن، پروژه‌های خود را آغاز کنید.

ویژگی‌های آکام

نیاز به مشاوره دارید؟

اگر نمی‌توانید پاسخ سؤال خود را پیدا کنید، همیشه می‌توانید با ما تماس بگیرید. 

تجهیزات پیشرفته

شرکت آکام از جدیدترین تجهیزات و فناوری‌های جوشکاری بهره می‌برد. استفاده از بالابرهای مخصوص، داربست‌های استاندارد، طناب‌های ایمنی و لباس‌های محافظ

کیفیت و دقت در کار

از مهم‌ترین ویژگی‌های آکام، تضمین کیفیت جوشکاری است. استفاده از متریال درجه‌یک، دقت در تنظیم ولتاژ و جریان برق، اجرای تکنیک‌های پیشرفته و نظارت مستمر بر مراحل کار است.

رعایت استانداردهای ایمنی

ایمنی اولویت اصلی آکام است. این شرکت با رعایت تمام اصول ایمنی بین‌المللی، از وقوع حوادثی مانند سقوط، آتش‌سوزی، برق‌گرفتگی و دیگر خطرات احتمالی پیشگیری می‌کند.

قیمت مناسب و رقابتی

آکام علاوه بر کیفیت خدمات، قیمت‌های رقابتی و مقرون‌به‌صرفه‌ای را در نظر گرفته است. این شرکت تلاش می‌کند تا با ارائه بهترین خدمات در کنار هزینه‌های معقول، رضایت مشتریان خود را جلب نماید.

نحوه انجام جوشکاری در ارتفاع 

حتما تاکنون افرادی که در حال جوشکاری بوده‌اند را مشاهده کرده‌اید. جوشکاری در ارتفاعات برای بخش‌های مختلف ساختمانی و سازه‌های شهری گوناگون مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای جوشکاری در ارتفاعات شما نمی‌توانید با کمک اهرم‌های ساده، کار جابه جایی ابزار آلات را انجام دهید زیرا احتمال نقص ایمنی و آسیب به خود و دیگران بسیار بالا است. جوشکاری در محل‌های مرتفع نسبت به سطح زمین نیاز به یک مجموعه از تجهیزات و دستگاه‌های ویژه برای انجام دارد. علاوه بر بالابرهای ویژه، نصب داربست‌ها برای ایمنی فرد جوشکار و افرادی که در محل حضور دارند، تمام لباس و بخش‌های محافظتی باید ایمنی کامل را فراهم کند.

بالا بردن کیفیت جوشکاری در ارتفاع

هرچقدر کارها با دقت بیشتری انجام شوند، بازده‌ی خروجی کیفیت بیشتری خواهد داشت. با انجام باکیفیت‌تر چارچوب ایمنی و کیفیت کلی، نتیجه‌ی کار بسیار مقبول‌تر است. برای افزایش این بازده، باید از متخصص‌ترین نیروها در این زمینه استفاده کنید تا تجربه‌ی بیشتر، کارها را راحت‌تر کند.

تکنیک‌های استفاده شده در طی انجام کار، به سرعت و دقت پروژه کمک شایانی می‌کند. در کنار نیروهای ماهر، کیفیت وسایل و مواد، مهمترین نقش را در کیفیت بالا خواهند داشت. بررسی دقیق جریان برق، ولتاژها و بررسی عوامل موثر حین انجام کار، در عدم توقف پروژه و کیفیت کار بسیار موثر است. در واقع بهتر است قبل از شروع پروژه، زمان کافی برای استفاده از بهترین شرایط و زمان را در نظر بگیرید تا خیالتان بابت هدر رفت زمان راحت باشد.

علاوه بر موارد ذکر شده، انتخاب بهترین تیم برای اعمال نکات ایمنی و حفظ امنیت ساکنان بسیار مهم است. هر چقدر در طول پروژه از محیط استاندارد و امن‌تری استفاده کنید، نگرانی‌های شما کمتر خواهد بود و زمان بیشتری برای پرداختن به جزئیات و کیفیت بالای کار در ارتفاع خواهید داشت. در پایان حذف عوامل مختل کننده و یا نا امن کننده‌ی کار مثل بررسی وضعیت آب و هوا برای زمان باران و رعد و برق ضروری است.

انواع جوشکاری در ارتفاع

جوشکاری به طور کلی دو دسته‌ی سنگین و سبک دارد. که مشخصا جوشکاری سبک برای بخش‌های معمولی سازه یا ساختمان‌ها مانند در، پنجره و سایر موارد مشابه آن است ولی جوشکاری سنگین برای قطعات بزرگتر یا سنگین‌تر است. به تبع جوشکاری سبک نسبت به جوشکاری سنگین به تجهیزات بیشتر و امن‌تری نیاز دارد چرا که خطرات آن نسبت به میزان کار انجام شده‌ی آن بیشتر است. جوشکاری‌های انجام شده در ارتفاعات در دسته‌های مختلفی مانند جوشکاری الکتریکی، مقاومتی و انواع دیگر تقسیم می‌شوند که اکثرا در دسته‌ی جوشکاری سنگین قرار می‌گیرند.

روش‌های انجام جوشکاری در ارتفاع

جوشکاری در ارتفاع را می‌توان به سه روش اصلی انجام داد:

جوشکاری با داربست

در این روش، جوشکاران از داربست‌های فلزی یا چوبی برای دسترسی به نقاط مرتفع استفاده می‌کنند. این نوع جوشکاری بیشتر در ساختمان‌سازی و نصب سازه‌های فلزی رایج است. مزیت اصلی این روش، ثبات و امنیت بالاتر نسبت به سایر روش‌ها است، اما نیاز به زمان و هزینه بیشتری برای نصب داربست دارد.

جوشکاری با طناب (راپل‌کاری)

این روش که به جوشکاری صنعتی با طناب (Rope Access Welding) معروف است، بدون نیاز به داربست انجام می‌شود. جوشکار با استفاده از تجهیزات کوهنوردی و طناب، در ارتفاع معلق شده و عملیات جوشکاری را انجام می‌دهد. این روش بیشتر در تعمیرات سازه‌های مرتفع، برج‌ها، پل‌ها و صنایع دریایی به کار می‌رود. مزیت این روش کاهش هزینه و دسترسی سریع است.

جوشکاری با بالابر

در این روش، از بالابرهای هیدرولیکی، جرثقیل یا سکوهای متحرک برای دسترسی به ارتفاع استفاده می‌شود. این روش معمولاً در ساخت و نصب سازه‌های فلزی، برج‌های مخابراتی و تعمیرات صنعتی مورد استفاده قرار می‌گیرد. مزیت این روش سرعت بالا و حمل تجهیزات سنگین است و اما معایب آن هزینه بالا و نیاز به فضای مناسب برای انجام کار است.

خطرات جوشکاری در ارتفاع

جوشکاری یکی از شغل‌هایی است که نیاز به مراقبت ویژه‌ای دارد و زمانی که آن در ارتفاعات انجام شود، این مراقبت اهمیت دو چندان می‌یابد. از جمله مهمترین خطراتی که در حین کار جوشکاری در ارتفاعات ممکن است رخ دهد، موارد زیر است:

خطر سقوط: مهمترین خطر جوشکاری در ارتفاعات، خطر سقوط است که معمولا به دلیل عدم رعایت نکات ایمنی مانند نرده‌های حفاظتی و سایر موارد مشابه اتفاق می‌افتد.

منفجر شدن: از رایج‌ترین خطرات احتمالی دیگر، آتش سوزی یا منفجر شدن است که عامل اصلی این حادثه، جرقه‌های به وجود آمده در حین کار است.

آب و هوای نامناسب: یکی از مهمترین اقدامات ایمنی قبل از شروع پروژه‌ها در این زمینه، بررسی وضعیت جوی است. بارش باران و مخصوصا صاعقه باعث ایجاد شرایط غیر پایداری می‌شود که علاوه بر فرد جوشکار، محیط پیرامون آن را نیز تحت تاثیر قرار می‌دهد.

برق گرفتگی: برق گرفتگی در حین جوشکاری تحت تاثیر فاکتورهای مختلفی انجام می‌شود که تجهیزات با ایمنی پایین، اتصالی و رعد و برق از رایج‌ترین آن‌ها است. در نتیجه بررسی ولتاژ و جریان برق نیز از اساسی‌ترین اقدامات پیشگیرانه از بروز وقایع خواهد بود.

روند کار با ما

تجهیزات ایمنی لازم برای جوشکاری در ارتفاع

برای حفظ ایمنی فرد جوشکار، گروه و همچنین محیط پیرامون نیاز است از بهترین و به روزترین تجهیزات ممکن در این حیطه استفاده کنیم تا احتمال بروز خطرات احتمالی بسیار کاهش یابد. از مهمترین این تجهیزات می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

لباس ایمن و مخصوص جوشکاری: برای جوشکاری باید از لباس ایمنی مخصوص جوشکاری استفاده کرد نه هر لباس ایمنی مشابه برای شغل‌های دیگر. این لباس‌ها باید یک پوشش حفاظتی جامع برای تمام سطح بدن جوشکار را فراهم کنند.

کلاه ایمنی مخصوص: کلاه‌های ایمنی استفاده شده در این صنف، باید با پروتوکل‌های مورد نیاز حین کار کاملا مطابقت داشته باشد و بتواند از چشم‌ها، گوش‌ها، سر و صورت به خوبی مراقبت کند. این کلاه‌ها برای امنیت بیشتر، به صورت یکپارچه هستند.

کفش‌های ایمنی: نقش کفش‌ها در حفظ امنیت جوشکار بسیار حیاتی است. آن‌ها باید از جوشکار در برابر انواع خطرات مانند اصابت وسایل سنگین، سوختن و سایر موارد، حفاظت کنند.

آتش خاموش‌کن‌ها: با وجود اقدامات امنیتی کامل، همواره درصدی برای وجود عوامل تخریب کننده مانند اتصالی‌ها وجود دارد. آتش خاموش‌کن‌ها از دیگر وسایل ضروری حین جوشکاری هستند.

ابزارهای لازم برای ممانعت از سقوط: استفاده از مدرن‌ترین و مجهزترین ابزار آلات برای ایجاد محیط امن و محکم حین جوشکاری برای فرد جوشکار ضروری است. اهمیت این حفاظ‌های ایمنی، برای پروژه‌های داخل شهری که مردم در حال رفت و آمد نیز هستند، اهمیت دو چندان دارد.

دستکش مخصوص جوشکاری: از استفاده از دستکش‌های مشابه مانند دستکش‌های مخصوص کار با وسایل برقی معمولی به شدت بپرهیزید. دستکش‌های مخصوص کار با جوشکاری مقاومت بالاتری در برابر انواع آسیب‌های احتمالی خواهند داشت.
از دیگر ابزار آلات می‌توان به عینک ایمنی، محافظ گوش و سایر موارد دیگر مخصوص با نوع محلی که پروژه در آنجا انجام خواهد شد مثل تجهیزات تنفسی خاص یا سکوهای ویژه، می‌توان اشاره کرد.

مهم‌ترین نکات ایمنی جوشکاری در ارتفاع

جوشکاری در ارتفاعات علاوه بر گردهمایی مجهزترین گروه و تحهیزات، نیازمند دقت بالا و تمرکز در حین کار است. نیاز است قبل شروع کار، به درستی و با دقت، از کیفیت تمام وسایل و ابزار آلات استفاده شده، مهارت افراد و تجهیزات لازم برای پیشگیری هر نوع خطر احتمالی، اطمینان خاطر کسب کنید و با آرامش و استراحت کافی کار خود را شروع کنید.

نیروی کار در ارتفاع با رعایت تمام نکات ایمنی برای جلوگیری از ریختن خال جوش ها روی طناب های خود و یا تجهیزات فردی خود رعایت کند و یا درصورت امکان از محافظ‌های مخصوص استفاده کند تا در هنگام جوشکاری هیچ گونه خطری او را تهدید نکند و نیروی کار در ارتفاع باید از کفش و کلاه ایمنی استفاده کرده و همچنین استفاده از عینک ایمنی جوشکاری باعث در امان ماندن چشم ها از آسیب می‌شود.

اقدامات کارفرما قبل از شروع کار جوشکار

بررسی نهایی مجموعه برای شروع کار، تحت نظر کارفرما است و کارفرما باید قبل شروع، تمام آیتم‌ها مانند نیروهای متخصص، بررسی احتمالات خطرناک، بررسی آماده بودن تمامی ابزار آلات، اطمینان از امنیت تجهیزات برنامه ریزی نهایی و ثبت تمامی گزارشات از کوچکترین تا بزرگترین مراحل را با نهایت دقت ثبت کند.

جوشکاری در ارتفاع با آکام

شرکت آکام با سال‌ها تجربه در ارائه خدمات جوشکاری در ارتفاع، به‌عنوان یکی از مجموعه‌های پیشرو در این حوزه شناخته می‌شود. این شرکت با بهره‌گیری از جدیدترین تجهیزات ایمنی، مانند بالابرهای مخصوص، داربست‌های استاندارد و لباس‌های محافظ، محیطی امن برای جوشکاران خود فراهم می‌کند. علاوه بر این، تیم حرفه‌ای آکام با دانش فنی بالا و رعایت دقیق اصول ایمنی، کیفیت جوشکاری را در بالاترین سطح تضمین می‌نماید.

اگر به دنبال اجرای پروژه‌های جوشکاری در ارتفاع با دقت، ایمنی و کیفیت بالا هستید، تیم متخصص آکام آماده همکاری با شماست.

جوشکاری در ارتفاع

خدمات جوشکاری در ارتفاع

جوشکاری در ارتفاع یکی از مشاغل حساس و پرچالش است که نیازمند رعایت استانداردهای ایمنی و استفاده از تجهیزات تخصصی می‌باشد. این نوع جوشکاری در سازه‌های شهری و ساختمانی کاربرد گسترده‌ای دارد و به دلیل خطرات بالقوه، اجرای آن تنها باید توسط متخصصان باتجربه انجام شود.

انواع خدمات جوشکاری در ارتفاع شامل موارد زیر است:

جوشکاری سازه‌های فلزی در ارتفاع
تعمیر و تقویت اتصالات فلزی ساختمان‌ها
جوشکاری اسکلت فلزی برج‌ها و پل‌ها
اجرای پروژه‌های صنعتی و پتروشیمی
بازسازی و ترمیم بخش‌های آسیب‌دیده سازه‌ها

جوش آرگون

انجام کلیه خدمات جوشکاری آرگون

جوش آلومینیوم

انجام کلیه خدمات جوش آلومینیوم

جوش با دستگاه باد و اکسیژن

انجام خدمات جوش با دستگاه باد و اکسیژن

جوش مس

انجام خدمات جوشکاری مس

جوش برقی

انجام کلیه خدمات جوش برق

برای انجام این نوع از جوشکاری که در جاهای مرتفع انجام می گیرد، ابتدا باید از خال جوش زدن، برای اتصال اولیه قطعات استفاده کرد. سپس جوشکاری نهایی را انجام داد.

استفاده از کمربندهای ایمنی، طناب‌های محافظ و کلاه‌های ایمنی از الزامات کار در ارتفاع است. همچنین، کارگران باید با تکنیک‌های صحیح کار در ارتفاع آشنا باشند تا خطرات را به حداقل برسانند. شرکت آکام با توجه به اهمیت ایمنی در کار در ارتفاع، همواره به سلامت و ایمنی کارگران خود اهمیت می‌دهد.

سوالات متداول

سوالات متداول

علاوه بر مهارت‌های فنی جوشکاری، جوشکاران باید توانایی کار در ارتفاع، کنترل تعادل، آشنایی با اصول ایمنی و قدرت جسمانی مناسبی داشته باشند. همچنین، داشتن گواهینامه‌های مرتبط برای انجام این کار ضروری است.

استفاده از مواد اولیه باکیفیت، انتخاب روش جوشکاری مناسب، کنترل دقیق پارامترهای جوشکاری (مانند ولتاژ و شدت جریان)، نظارت مهندسی و اجرای تست‌های فنی پس از جوشکاری، از جمله راهکارهای تضمین کیفیت کار هستند.

بسته به نوع پروژه، از روش‌های مختلفی مانند جوشکاری الکترود دستی (SMAW)، جوشکاری MIG/MAG، جوشکاری TIG و جوشکاری قوس الکتریکی استفاده می‌شود. هر روش کاربرد و ویژگی‌های خاص خود را دارد.

تماس با ما

02167146

ایمیل به ما

info@akamgp.com